top of page

Over ons

Welkom bij OMC Interior Design! Wij zijn een toonaangevend interieurontwerpbedrijf dat zich richt op het creëren van prachtige en functionele interieurs voor residentiële en commerciële klanten.

Onze filosofie is gebaseerd op het feit dat uw interieur een reflectie moet zijn van uw persoonlijkheid, stijl en behoeften. Ons team van getalenteerde ontwerpers is gepassioneerd over het leveren van op maat gemaakte oplossingen die uw visie tot leven brengen.

We hebben de expertise en ervaring om uw project van begin tot eind te begeleiden en we werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat elk detail zorgvuldig wordt overwogen en geïmplementeerd. Onze klanten hebben ons geprezen om onze professionele aanpak, onberispelijke service en het vermogen om hun visie te begrijpen en te vertalen in prachtige ontwerpen.

Of u nu op zoek bent naar een volledige renovatie van uw woning, een herinrichting van uw kantoorruimte of een make-over van uw winkel, wij staan ​​klaar om u te helpen uw droominterieur te realiseren. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen bij uw volgende project!

Programma's

icon_3ds_max_by_shellbulletsol_dcko4iz-fullview.png

3D MAX

imgbin-sketchup-computer-icons-icon-Qny4briikQYKHbF4g4ur2peBi.jpg

AUTOCAD

icon_autocad_by_shellbulletsol_dcke2hy-fullview.png

SKITCHUP

png-clipart-v-ray-autodesk-3ds-max-3d-rendering-autodesk-maya-others-miscellaneous-blue-th

VRAY

Get in Touch

0627657530

  • Instagram
bottom of page